torstai 2. huhtikuuta 2015

Puuhastelua

Juuri mitään en jaksa vielä tehdä, voimat ei riitä ja toisaalta pakkokin ottaa rauhallisesti että toipuu. Terveyden kanssa ei kannata pelleillä. Joskus on pakko pysähtyä vaikka ei haluaisikaan.
Portfolio kouluun on kuitenkin lähetetty ja painohommia oon pöydän ääressä tehnyt.
Tykkään kovasti noista alastomista puunrungoista ja tein kokeeksi myös käsintehtyyn paperiin. Niissä näkyy pinta niin ihanasti ja vaikutelma on heti ihan erilainen. Suunnitelmissa on ihan uusia juttuja mutta nyt pitää vielä malttaa että kuntoutuu. 
Kissakortteja painoin myös mustalle pohjalle.
Pääsiäinen on meillä laittamatta. Pajunoksatkin odottaa vielä puskissa mutta perinteeksi tämäkin on muodostunut. Mehän oltiin koko sakki kipeenä myös viime vuonna.
Mies lupasi kuitenkin tehdä mangojuustokakun ja jotain pientä laitetaan porukalla.
Saatiin kotiin myös miehen tekemä hassun värinen tv-taso. Meillä ei paljon sisusteta, koti on kokoelma sekalaista seurakuntaa sitä ja tätä ja tuota ja värejäkin löytyy.
Rauhallista pääsiäisen aikaa ihan jokaiselle!  Toivottelee NiinaKoo

1 kommentti:

  1. Hienoja tuotteita jälleen kerran esillä.
    Tuo tv-taso on kuin karamelli.
    Mullakaan ei ole mitään pääsiäiskoristelua. Eikä edes pääsiäiseen liittyviä perinneruokia. Äsken söin töistä tultuani pätkän jotain emmentalilla höystettyä makkaraa; kylmänä. Näkkäriä ajattelin vielä käydä väsäämässä. Huomiselle on kippo tomaatti-vuohenjuustokeittoa, kaupan eineshyllystä napattu. Pajunkissojen annan olla pihalla pensaissa odottamassa kimalaisten ja muitten pörriäisten heräämistä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!