keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Hääpäivä

Vietimme toista hääpäiväämme Tampereella. Lyhyt päiväreissu oli samalla jälleennäkeminen rakkaan ystävän kanssa. Hän on asunut Englannissa jo yli 20 vuotta ja tapasimme nyt 18 vuoden tauon jälkeen. Tuntui kuin vuosia välissä ei olisi edes ollut, niin luontevaa oli jälleen kohdata.
Emme juuri tuhlanneet aikaa kiertämiseen tai järjestettyyn ohjelmaan. Kävimme yhdessä syömässä ja kiertelimme Finlaysonin alueella sekä Tallipihalla.
Hotelli Tammer teki suuren vaikutuksen, todella kaunis.  Suomen vanhimpia käytössä olevia hotelleja.
Muutama kuva myös vielä häistämme. Ne on kuvannut ystäväni Tanja.
Jos joskus vielä elämässäni muutan maalta kaupunkiin se lienee Tampere. Olen aina pitänyt Tampereen yleisilmeestä ja ilmapiiristä.

5 kommenttia:

 1. Komiat te!
  Minullakin oli häissäni kellohame ja miehelläni liituraita gangsteripuku, olipa työ löytää samanlaiset mustavalkoiset kengät. Me lähdemme viettämään hääpäiväämme tampereelle parin viikon päästä Nightwishin konserttiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :) Kuulostaa ihanalta, meillä samaa oli tuo sähkönsininen, mun puvussa höyheninä. Mun puku oli oikeastaan goottimekko mutta ensimmäinen johon tykästyin ja muokkasin sitä itse vielä mieleiseksi. Kirppistouhuilla mentiin, melkein kaikki tehtiin itse ja maljakkoina toimivat vanhat pullot ym. Pöytäliinatkin olivat kaikki tasan erilaisia. Kivat pienen budjetin juhlat, eniten satsasimme tarjoiluun ja musiikkiin. Häät olivat samalla meidän nelikymppiset. Hauskaa oli aamuun saakka. :)

   Poista
 2. Mulla taitaa olla jotenkin epäromanttista elämää, kun hääpäivä oli tänään ja vietin sen töissä. Ja nyt istun kotona läppärin äärellä ja kulutan aikaani :D.

  VastaaPoista
 3. Hei! Haluaisin haastaa sinut Liebster award-haasteeseen, joka löytyy blogistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Noora! Otan haasteen vastaan ja palaan asiaan, kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!