perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulukalenteri, luukku 19.


SOblogeilla pyörii oma joulukalenteri, voit seurata kalenteria facebookissa. Löydät lisää jouluisia juttuja, lahjavinkkejä ja muuta mukavaa.

Nyt on aika paketoida viimeiset lahjat valmiiksi. Pakettini ovat yksinkertaisia ja sävyiltään niukkoja. Käytin ekologisia materiaaleja, käsintehtyä banaanipaperia, sanomalehteä, voimapaperia, paperinarua ja niintä. Kuvioin paperia myös itse puupainamalla. Kuvion painoin kullanvärisellä painoaineella erittäin tumman ruskeaan paperiin ja kiedoin paketin ympärille mustaa paperiniineä. En ole koskaan ollut mestari paketoimaan mutta en anna sen haitata. Paketointi on mielestäni hauskaa ja virittää jo aaton tunnelmaan.

Suosin lahjoissakin kestäviä, kierrätettäviä tai tarpeellisia lahjoja. Tänä vuonna paketteihin on sujahtanut suomalaista käsityötä, lähiruokaa, taidetarvikkeita ja kirjoja. Lahja voi olla myös aineeton, eikä tavaraa tarvitse olla hurjia määriä. Mielestäni ajatus on tärkeämpi kuin tavaran arvo tai määrä. SOblogien facebook-sivulta löydät paljon vinkkejä myös itsetehtyihin lahjoihin.


Rauhallista ja kiireetöntä joulua kaikille!

Toivoo NiinaKoo


1 kommentti:

  1. "Isä viihtyy yleensä oikeen hyvin soffalla. Mutta joulun aikahan se on kauhian levotoon. Aaton aattona soon kaks tuntia mettäs hakemas joulukuusta. Ja aattona soon pois tunnin justihin silloon, ku pukki käy." (Markku Huhta)

    Hyvää ja jouluista oloa ja iloa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!