lauantai 2. elokuuta 2014

Huh hellettä ja kiirusta...

Tänä kesänä olen ollut niin paljon liikkeellä, että meillä on puutarhasta huolehtiminen jäänyt ihan täysin. Rakastan kaikenlaisia kukkia ja yrttejä ja pensaita ja puita ja nyt... Ei yhden yhtäkään kesäkukkaa ole missään. Ihaillut vain muiden ihania kukkakeitaita. Piha on nyt melko villiintynyt ja meillä on todella kova savimaa. Ensi kesänä jos mielin puutarhaa niin kasvimaatkin on laitettava lavaan. Savi syö talven aikana kaiken uuden maan, vaikea saada mitään kasvamaan. 

Ilolla ollaan kuitenkin seurailtu pihapiirin elämää. Sepelkyyhky pariskuntaa, joka vuosi toisensa perään palaa samaan puuhun asustamaan, kolmen oravan poikasen kisailuja, tuttua lepakkoa, lukuisia lintuja, hämähäkkejä ja heinäsirkkoja sekä sudenkorentoja. Ainoastaan perhosia ei ole koko kesänä näkynyt.







Helteistä ollaan nautittu täysin siemauksin. Ollaan uitu, pesty iso kasa mattoja, rakennettu leikkimökkiä, kyläilty. Minä oon kyllä joutunu tekemään aika lailla töitä, mutta se on vain hyvä. Vielä on muutama rutistus ennen kuin pitää jo miettiä joulusesonkia. Kohta pääsen myös Ruovedelle, sielu lepää niissä maisemissa.








                   Ihania, aurinkoisia elokuun päiviä toivottelee, NiinaK.



2 kommenttia:

  1. Pikkuvilsteenit ja pihan eläimet <3

    VastaaPoista
  2. Meidän pihapiirissä käy kyllä melkoinen vilinä... =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!