maanantai 14. heinäkuuta 2014

Ensimmäinen hääpäivä 13.7.

Joko siitä on muka vuosi... Tarkoitushan oli alunperin aloittaa hääblogi, tavallaan muistikirja ja kuva/ideakokoelma kaikesta siitä mitä pyöri mielessä kun suunnittelimme omia häitämme. Tämä mun tietotekniikan vähäinen osaaminen kuitenkin sai minut toisiin ajatuksiin ja niinpä sitten vain innokkaasti lueskelin muita hääblogeja. Meillä oli kyllä niin selkeät toiveet alusta saakka ettei suuria suunnitelmia edes tarvittu. Tiesimme hääpäivän(mies oli päättänyt monta vuotta aiemmin)hyvissä ajoin ja vaikka kiirustakin oli niin kaikki järjestelyt oli loppujen lopuksi helppo hoitaa. 

Hyvä ruoka, rento tunnelma, paljon musiikkia, mukavaa yhdessäoloa ja mahdollisimman paljon itsetehtyä. Meillä oli pienen budjetin häät, mutta se ei lainkaan latistanut juhlatunnelmaa. Notaari vihki meidät juhlapaikalla, seremonian aikana Hymypoika makoili ja piilotteli mun mekon helmassa niin että pelkäsin puvun repeämistä ennen kuin saamme edes vihkimisen päätökseen saakka. Jopa siis itse seremonia meni ehkä enemmän huumorin puolelle... =)

Ruuasta ja tarjoilusta vastasi Pitopalvelu Alitar.(KLIK!) Ihan mahtava palvelu, voin lämpimästi suositella kenelle tahansa. Tarjalle suuri sydämellinen kiitos! <3
Hääkakun teki tuttavamme kakkuvelho Arto Tikkanen, suurkiitos myös hänelle! Juurikin meidän makuumme. Piste iin päälle oli Betty Boop-hahmo, jonka taituroi yksi kaasoistani. Rakastamme molemmat pin up-juttuja ja Betty on ollut suosikkihahmoni aina. 


Hääauto-Wedding car


Nyt jännittää... Waiting...

Isä saattamassa, Father and I

Hieman ennen H-hetkeä

Meillä oli suuri onni ja kunnia saada niin ihanat  apujoukot, ilman heitä päivämme ei olisi ollut niin täydellinen. Jokaisella oli oma tärkeä roolinsa. Eräs kaasoistani, Satu, hoiti kaikki kukka-asetelmat ja oli muutenkin erittäin suuressa roolissa. Mahdoton nainen tekemään töitä... Satu auttoi koristeluissa, tavarahankinnoissa, keittiöissä, iltapalalla, siivouksessa. Kiitollisuus on suuri.  
Kaasoja minulla oli kolme, jokaisella omat tärkeät hommansa. Bestmaneja oli kaksi. Kiitos kuuluu jokaiselle!

Sormuksilla on meille erityinen merkitys. Ne tehtiin tilauksesta tutun kultasepän toimesta. Tunnearvo on erittäin suuri, sillä sormukset teetettiin meidän omasta kullasta ja niissä on myös edesmenneiden äitini ja mummani kihla-ja vihkisormukset. Näin tuntuu että he ovat aina läsnä. Juha Koskela Design(KLIK!) on ystävämme yritys, kannattaa tutustua!

Viralliset hääkuvat kuvasi valokuvaaja Hannu Paju .(KLIK!) Niitä laitan tänne joskus myöhemmin. Nämä kuvat on ottanut kaasoni Taru Lehdontie.

Musiikista vastasi joukko ystäviä, sukulaisia ja tuttavia. Musiikista saimmekin nauttia lähes jokaisena hetkenä. Kun tulin vihkipaikalle, miehen serkku Ari lehdontie, soitti sähkökitaralla akustisen kauniin Sleepwalk-kappaleen. Ennen häätanssia saimme nauttia kun ystävämme Pete ja Ari esittivät meille Gene Vincentin kappaleen You belong to me.

Gene Vincent on mieheni ehdoton suosikki artisti. Hääkipaleeksikin valikoitui tietysti iki-ihana ja tunnelmallinen Unchained Melody. Päälle tanssittiin muutama kunnon nopea rockabilly-kappale ja illalla koko juhlakansaa tansitti THE STINGERS-rockabilly yhtye Seinäjoelta.

Päivä oli kaikin puolin ikimuistoinen. Aamun saakka viihdyttiin ja nautittiin... Muutama kuva vielä lopuksi. 
                          
LOVE IS ALL YOU NEED
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!