tiistai 20. toukokuuta 2014

Pakkotauko ja muutama muu asia

CARS-cake, McQueen
Meillä sanoi vanha nettitikku viime viikolla sopimuksen irti ja nyt eilen saapui postissa uusi reititin. Kaikki tietokone hommat on siis rästissä viikon ajalta. Onneksi tuota laitetta olikin helppo käyttää, mä en todellakaan nauti teknisistä laitteista... 

Viime lauantaina ois ollu lähialueella vaikka mitä kivaa tapahtumaa, kirppiksiä, Aurinkotalon talkoot, ravintolapäivää ym. Me oltiin kuitenkin jo päätetty juhlistaa meidän 3-vuotiasta pikkumiestä joten meillä oli ihan oma "ravintolapäivä". Koko päivä juhlittiin sukulaisten ja ystävien kanssa. Meillä on ainakin vielä vietetty synttäreitä ihan perinteiseen malliin. Ei ole ollut teemajuhlia tms. saas nähdä jos vanhempana lapsilla alkaa vaatimustaso kasvaa mutta ainakin vielä on ihan perusjutut kelvanneet.                                                     

3-vuotias Pikkumies

YY-KAA-KOO...

NYT!

Kaakku oli Hymypoijan suuri toive ja se piti EHDOTTOMASTI olla SALAMA! Autot-elokuva on poikasen lempparileffa. Kaakku oli meidän perheessä vasta toinen sokerimassalla päällystetty. Itse en pidä niin makeasta, mutta kiva niitä on opetella tekemään. Täytteenä oli mansikkamousse ja Salaman kuvan tein maalaamalla. Piposta katoin vähän mallia kun ei siihen hätään parempaakaan osunu silmiin... Mies teki täytteen ja ralliruudut. Ei tämäkään vielä ihan priimaa ollut, mutta pikkumies oli tyytyväinen ja ensimmäistä kertaa ikinä meillä meni kaakku lähes kokonaan. Sääkin onneksi suosi,  serkukset ja pikkuserkukset juoksentelivat pihalla ja pikkuneidit puhaltelivat saippuakuplia. Hymypoijan suurin haavekin toteutui... Nyt on koko Turtles-jengi kasassa ja niidenhän kanssa myös nukutaan.
PippuriPrinsessalla täytyy ehdottomasti olla kruunu kun juhlitaan. 
Pizzaa, broileri-pekonipiirakkaa, 
tomaattimozzarellapiirakkaa, 
päärynätoscapiirakkaa,
karkkia, sipsejä...


Uudet, rakkaat, tärkeät...

MutanttininjaTurtles hahmot

Ihana, rakas Hymypoika 3-vuotias


Luonnon näytelmä

Muutama muukin on ehkä huomannut että luonto on viime aikoina todellakin näyttänyt voimansa. Täällä seikkaili äitienpäivä viikonloppuna City-karhu ja sitten eilen... Meillä oli kyllä aika jännä ilta täällä. Ensin nautittiin helteestä kunnes ilma muuttui kuin taikaiskusta. Tuntui kuin aika olisi pysähtynyt, taivas muuttui tosi tummaksi ja painostavaksi. Muutamassa sekunnissa alkoi tuulla niin lujaa että olin ihan varma että nousee jonkinlainen tornado. Hiekka pöllysi ja hetken päästä kuului melkoinen rysähdys... Naapurin tontin rajalta napsahti suuri mänty poikki meidän pihalle. Niin kuin tulitikku napsahti poikki. Onneksi me oltiin hiukan aiemmin tultu lasten kanssa sisälle, onneksi myös meidän talo oli vähän kauempana. Nuo myrskyt on viime aikoina olleet niin rajuja että on ilmeisesti pakko kaataa vanhat puut pois tontin rajoilta. Tällä kylällä monessa talossa niin on jo tehty koska parin vuoden aikana puita on kaatunu tasaiseen tahtiin. Ukkonen jylisi loppuillan ja lapset sekä kissa olivat aika tolaltaan. Vaikuttava esitys joka tapauksessa ja kyllä taas huomasi kuinka voimakas luonto onkaan.Tälläistä tällä kertaa. Nyt on taas ihana auringon paiste ja tuntuu jo ihan kesältä. Jos lämmin sää jatkuu, minä voin siirtää pian paperitehtaan pihalle.

Aurinkoisia, lämpöisiä päiviä
toivottelee, NiinaK.

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä melkoinen, samanlaista myrskytuulta en oo ikinä ennen kokenut vaikka noita hurjia myrskyjä on viime vuosina ollutkin. Itseäkin vähän hirvitti... Vaikka mä myrskyistä nautinkin, niin nyt kyllä tajus että voi oikeasti olla vaarallistakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!