lauantai 15. elokuuta 2015

1700-luvun markkinat

Joka vuosi elokuun toisena viikonloppuna Isoonkyröön kokoontuu joukko käsityöläisiä ja historian harrastajia. Ainutlaatuiset markkinat tunnelmaltaan ja ympäristöltään.
Näillä markkinoilla olen itsekin aloittanut käsityöläis urani ja 1700-luvun markkinat ovat kesän ehdoton kohokohta.
Ainutlaatuista ohjelmaa, erinomaiset järjestelyt ja lukuisa joukko ihania asiakkaita.
Kuvasin pikaisesti aamulla ennen kuin markkinat pääsivät täydellä teholla käyntiin. Näihin markkinoihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Erilaista ohjelmaa, kaikenlaista syötävää ja käsityötaitoa varmasti löytyy jokaisen makuun.
Suurin kiitos kuuluu markkinoiden järjestäjille. He jaksavat väsymättä vuodesta toiseen luoda tämän ainutlaatuisen tapahtuman. Sydämellinen kiitos kaikille heille! ♡

2 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia! Kokeilen taas kommentoida, mulla oli ongelmia kommentoida pikkuläppäriltäni mutta kokeilen nyt tämän pöytäkoneen kautta, josko tässä olisi kaikki onaleet kohdillaan! Sinulla on aivan ihastuttavia tuotteita, kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pikaisesti puhelimella kuvattuja otoksia. Paperiin rakastuin jo opiskeluaikana ja se on vain vienyt mennessään. Haaveissa hollanderi että pystyisin työstämään lumppupaperia. Toistaiseksi joudun vielä työstämään kaiken käsin. ♡

      Poista

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!