torstai 4. toukokuuta 2017

Elämän merkkejä

Vaikka toisin voisi luulla en ole kadonnut mihinkään.  Elämä on kuitenkin sarja hetkiä ja olen joutunut järkeilemään ajan käyttöäni isolla kädellä.
Paljon muutoksia ja isoja juttuja on tapahtunut. En ole enää mukana SOBlogeissa. En pysty olemaan mukana niin aktiivisesti mitä blogiyhteisössä mukana oleminen vaatii joten olen jättäytynyt joukosta pois. Seuratkaahan edelleen silti SOBlogeja sillä muut aktiiviset bloggaajat jatkavat edelleen.
Viime vuosi oli kaikkiaan aika raskas ja revin itseäni joka suuntaan. Kroppa alkoi varoitella, pakko hidastaa tahtia... Olen jättänyt aika paljon asioita kalenterista pois ja se antoi tietynlaisen helpotuksen tunteen. En suinkaan ole pysähtynyt, keskityn vain eri asioihin ja eri tavalla.
Suurin muutos on ollut työhuoneelle muutto. Sain upean työtilan Seinäjoelta vanhoihin veturitalleihin rakennetuista taiteilijatiloista. Varikoksi meitä kutsutaan ja työtilojen yhteydessä toimii myös galleria, Galleria Varikko.  Meitä Varikkolaisia on 8, 7 eri alojen naistaiteilijaa ja 1 rohkea mies. Varikolla on vaihtuvia nykytaiteen näyttelyitä ja aina ilmainen sisäänpääsy.  Sen lisäksi että olen kiitollinen ja onnellinen että viimein löysin ihanan ja inspiroivan työtilan olen kiitollinen myös siitä että ympärilläni on nyt myös työyhteisö. Toisten taiteilijoiden tuki on korvaamatonta.
Toinen iso muutos on opintojen jatkaminen. Olen opiskellut viime vuosina koko ajan mutta tammikuussa jatkoin kirjansitojan opintojani jotka saan päätökseen ensi vuoden joulukuussa. Olen ollut tyytyväinen ratkaisuun, tunnen tulleeni kotiin. Samanhenkisten ihmisten seura, jatkuvasti uuden oppiminen ja kannustus ajaa eteenpäin. Tunnen saaneeni niin paljon uutta intoa tekemiseeni. Kirjansidonnan maailma on laaja ja ihmeellinen. Rakkaus kirjoihin vain syvenee.
Olen myös karsinut messu- ja myyntitapahtumia.
Tuotteitani saa tällä hetkellä Kurikan lähituotepuodista, Varikkosopista Seinäjoelta sekä kesällä Wanhan kirjallisuuden päiviltä.
Marraskuussa on tulossa yksityisnäyttely VarikkoGalleriaan.
Lisäksi pidän työpajoja ja lapsille taidekerhoa.
En siis suinkaan ole pysähtynyt vaan keskityn asioihin jotka ovat minulle kaikkein rakkaimpia.
Pieni kuvapläjäys vielä loppuun.
VarikkoGalleriassa on tällä hetkellä lähitaiteen Pop up-näyttely 14.5. saakka. Tervetuloa tekemään taidelöytöjä!

4 kommenttia:

 1. Kertakaikkisen ihanlata näyttää! Mukavaa jussia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannus jo vietettynä. Tiistaina taas koulun penkille, kolme viikkoa ihmeellistä kirjojen,maailmaa. Mukavaa kesän jatkoa sullekin! ❤

   Poista
 2. Onnea ratkaisun jälkeiseen elämään ja siihen tunteeseen, että olet totta tosiaan saanut paljon aikaan vaikka olet jotain jättänyt poiskin! Ihania kuvia. Onnea eteenkinpäin!!!

  VastaaPoista
 3. I am a great fan of your website, you write very informative articles.
  Keep writing such amazing articles,


  You can also visit as you wish like that information.


  Ac repair services in jaipur - experienced split, window air conditioner repairing in jaipur and get ac

  repairing charges, air condition repair center contact addresses, phone numbers, ratings, reviews.

  Thanks for sharing.  AC Repair in Jaipur
  AC Service Center in Jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, ilahdutit päivääni! I love comments, thank you!